David E. Michael, Deputy Ombudsman: In cautarea excelentei deschidem noi oportunitati pentru pace

 

David E. Michael a lucrat în organizatii federale, non-profit, și in sectorul privat ca avocat, mediator, facilitator, senior executiv, membru al consiliului, și consultant. El a construit organizații dinamice, care stabilesc obiective clare, pentru a alinia misiunea și performanța individuală și a ajuta angajații să colaboreze pentru a atinge rezultatele dorite. Expertiza lui David include conducerea, planificarea strategică, managementul performanței, program de proiectare, marketing, training, comunicare, construirea consensului, de implicare in managementul conflictelor, gestiunea financiară și evaluare.

David E. Michael

David E. Michael

In ceea ce priveste excelenta in mediere, in mesajul transmis pentru Gala Excelentei in Mediere, David spune:

„Consider că esența muncii noastre de mediatori constă în a ajunge să înțelegem experiențele, perspectivele și interesele celorlalți și, plecând de la acea înțelegere, să facilităm o conversație. Pe măsură ce devenim mai iscusiți, conversațiile pe care le facilităm se deplasează adesea de la negocierea de interese către soluționări pline de însemnătate care implică o înțelegere mai complexă a sinelui și a celuilalt, precum și posibilități inaccesibile înainte. Pe măsură ce ne deplasăm de la iscusință la măiestrie, în căutarea excelenței, deschidem oportunități noi pentru pace.

Consider the essence of our work as mediators – coming to understand the experiences, perspectives, and interests of others, and building from that understanding to facilitate a conversation. As we become more skilled, the conversations we facilitate often shift from a negotiation of interests, to meaningful resolutions that involve a more complex understanding of oneself, the other, and possibilities not earlier seen. As we move from skill to artistry in our pursuit of excellence, we open opportunities for peace.”

David E. Michael, J.D.
Deputy Ombudsman
Office of the Ombudsman, Center for Cooperative Resolution
National Institutes of Health,Bethesda,

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie