Mihai Munteanu, CdM: In continuare obligatia de a participa la informare, si nu la mediere, exista(Video)

 

„E bine.Multi mediatori, multi oameni de afaceri printre noi, e un pas inainte. Sunt multi invitati, multumesc si eu pentru invitatie.

IMG_8488De cand am venit la Cluj si pana acum mi-am schimbat de cinci ori discursul, asa ca nu stiu ce va iesi. Ceea ce Anca impreuna cu echipa ei au facut in ultimii patru ani aici, se cheama Istorie si va felicit pentru acest lucru.
Aparent fara nici un fel de legatura vreau sa-i multumesc lui Adi Gavrila. Nu ne-am mai vazut de mult timp dar, cu 13 ani in urma, am inceput medierea, iar in 2007, intr-o camera de hotel, primul regulament de organizare si functionare a consiliului l-am scris impreuna. Iar Adi la un anumit moment imi spunea: Tu iti dai seama ca noi acum scriem istorie?

Ce face Anca? Scrie istorie. Felicitari!
Vreau sa multumesc celor care au vorbit inaintea mea. Vreau sa multumesc Ministerului Justitiei, este extraordinar ca ne sustin, cu atat mai mult cu cat decizia Curtii Constitutionale se refera la sanctiune si nu la obligatie. In continuare obligatia de a participa la informare si nu la mediere exista.
Atata timp cat vom avea parteneri de discutie si parteneri care sa ne traga de urechi este intotdeauna cel mai bine.

Si, da, Olanda ramane un exemplu in ceea ce inseamna medierea.”

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie