Simona Baciu, Transylvania College: Eu cred ca visele se indeplinesc (Video)

 

Vreau sa va multumesc pentru invitatie.

Simona Baciu, Petra Simpalean, Irina Marincus, Attila Kovacs

Simona Baciu, Petra Simpalean, Irina Marincus, Attila Kovacs

Anca, felicitari pentru asa un eveniment. Sunt mandra sa am in piept simbolul vostru.
Vreau sa va spun ca eu cred ca visele se indeplinesc. Si ce se intampla in seara este este, poate din partea mea de a visa. N-am crezut niciodata ca voi veni la o conferinta alaturi de elevi.

Pentru ca in urma cu 2-3 ani, in baza programului de conflict resolution pe care il avem in scoala pentru elevii mai mici, ne-am dat seama ca noi traim intr-o lume a conflictului. Ne nastem cu el si traim cu el si cu el plecam.

Si cand incepe? Incepe cand ne-am nascut, incepe cu noi, incepe cu cei din jurul nostru.
Si cand incepem sa vorbim despre el? Unii foarte tarziu, altii il ascund sub pres.

Noi am inceput sa vorbim despre conflict cu copii din invatamantul primar, invatamantul gimnazial si cu cei din liceu. Si sunt foarte mandra sa am astazi alaturi trei elevi care sunt mediatori.
Daca va plimbati pe coridoarele scolii, pe langa faptul ca veti vedea o scoala ca in povesti, veti vedea afise cu elevii mediatori, cu pozele lor. Ei pot fi contactati, pot fi solicitati sa rezolve conflictele. Darpentru ca nu vreau eu sa vorbesc si pentru ca este frumos sa vedem ca exista speranta si ca totul incepe de la copiii nostri, as vrea sa-i chem alaturi pe cei trei elevi ai mei(nn Petra Simpalean, Irina Marincus, Attila Kovacs).
Am sa-i las pe ei sa se prezinte, si prin ei sa vedeti ca exista foarte mare speranta sa ne fie foarte bine la noi acasa.
Transylvania College face parte din top 10 scoli din lume.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie