Georgescu-CFO Network: Darea in plata s-a blocat la primul client

 

Discuţiile despre legea dării în plată durează de un an de zile şi am primit asigurări că totul este clar, totuşi primul client care a vrut să utilizeze legea s-a blocat şi acest lucru este o notă proastă pentru iniţiatori şi cei implicaţi, a spus Radu Georgescu, managing partner la CFO Network.
act notarialDespre legea dării în plată am vorbit aproape zilnic de un an de zile şi în prima zi de plată s-a blocat. Este incredibil. Vorbim de un an de zile, am primit asigurări că totul este clar, impactul este analizat, dar primul client care a vrut să utilizeze această lege s-a blocat. Este o notă foarte proastă pentru cei care au făcut această lege, pentru cei care au fost implicaţi. Asta arată într-un fel diferenţa dintre mediul privat şi mediul public, pentru că dacă s-ar fi întâmplat în mediul privat să lansezi un produs şi să nu meargă din prima zi, probabil s-ar fi lăsat cu demisii”, şi-a exprimat opinia reprezentantul CFO Network.

El a adăugat că notarii au zis că nu ştiu cum se impozitează şi au trimis adresă către Ministerul Finanţelor, exact din prima zi. ”Sunt sigur că ei ştiau de această problemă mai demult pentru că din prima zi au venit cu o notificare la Ministerul Finanţelor pentru că nu ştiau la ce valoare se aplica impozitul. Probabil a fost o atenţionare către Ministerul Finanţelor ca să-i pună într-o lumină nefavorabilă şi din această idee, că nu ştiu cum să aplice lege şi să aplice impozitul. S-a venit cu ideea că totuşi omul trebuie să plătească oricum o valoare care nu este reală”, a mai spus Radu Geogescu, scrie mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie