Camelia Sucu si Genoveva Hossu decoreaza casele romanilor

 

Camelia Șucu, cu o averea estimată la 18 milioane de euro în Top 300 Capital din 2015, mizează pe o nouă afacere pe care a deschis-o alături de antreprenoarea din Cluj, Genoveva Hossu. Cele două femei de afaceri se vor ocupa din septembrie de decorat casele românilor cu produse de calitate bună de la furnizorii români, dar şi de la cei europeni.
gala-uad-classin-3De două săptămâni Camelia Șucu şi-a lăsat deoparte afacerile din industria mobilei şi a înfiinţat o nouă firmă, Class IN, alături de Genoveva Hossu. Șucu deţine 60% din acţiunile firmei, în timp ce antreprenoarea din Cluj restul. Împreună au investit 500.000 de euro în inaugurarea a cinci showroom-uri în Bucureşti şi Cluj: două sub brandul Class IN şi două sub brandul Natuzzi.
Am creat un concept simplu. Consumatorul trebuie să intre să răspundă la câteva întrebări şi noi ne vom ocupa pentru a decora complet o locuinţă. De la cărămidă până la podea şi perdele. Vrem să cumpărăm timp pentru clienţii noştri”, a explicat Camelia Șucu, scrie capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie