Romania este in topul tarilor preitenoase cu expatii

 

România s-a aflat pe locul 12 din 64 de ţări analizate într-un top al destinaţiilor în care expaţii se adaptează cu uşurinţă, arată rezultatele unei cercetări realizate de organizaţia InterNations, o reţea globală pentru expaţi.
circuit turistic romaniaIndicatorul „uşurinţa cu care se adaptează expaţii” centralizează răspunsurile expaţilor la o serie de întrebări legate de cât de bine-venţi s-au simţit în ţara respectivă, cât de prietenoşi au fost localnicii, cât de uşor le-a fost să-şi facă noi prieteni şi cât de important a fost pentru aceştia să înveţe limba locală. Astfel, aflată pe poziţia 12 în 2015 după acest indicator, România se află în faţa unor state precum Canada, SUA, Spania, Singapore sau Thailanda.
Mâncarea, stilul de viaţă şi faptul că au găsit oameni bine calificaţi în România i-au determinat pe unii manageri expaţi care au avut mandate în România să se transforme în „ambasadori” ai ţării peste hotare, astfel că imaginea externă a României a început uşor-uşor să se îmbunătăţească, scrie zf.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie