Google lansează aplicaţia de mesagerie Allo

 

Google a lansat aplicaţia de mesagerie Allo, dotată cu un sistem de criptare a mesajelor, numeroase stickere şi opţiune pentru grupuri de conversaţie, dar căreia îi lipsesc apelurile video şi audio, pentru care utilizatorii pot folosi aplicaţia Duo, lansată în august, anunţă CNN.

allo-google-messengerAllo are opţiunea de a sugera în conversaţii răspunsuri de bază, folosite de utilizator. În timpul unui test, Allo a indicat răspunsul „Foarte bine!” la întrebarea „Ce mai faci?”. Cu timpul, aplicaţia se va conforma stilului propriu de vorbire al fiecărui individ, utilizând sintagmele folosite în mod special de posesorul telefonului.

De asemenea, utilizatorii pot iniţia o conversaţie cu Google Assistant, care integrează operaţiuni de căutare. Toate mesajele trimise prin aplicaţia Allo sunt codificate de serverele Google. Prin folosirea „chat-ului incognito”, doar emiţătorul şi receptorul pot citi mesajele. „Chat-ul incognito” are şi alte avantaje. Spre exemplu, dacă cineva trimite un mesaj, Google va ascunde numele în notificarea care apare pe telefon. Mai există o metodă de a şterge istoricul chat-ului setând data de expirare, de la cinci secunde la o săptămână, informeaza mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie