Limita de despăgubire pentru vătămări corporale și decese urcă din 2017 la 6,07 milioane de euro

 

Limita de despăgubire pentru vătămări corporale și decese urcă din 2017 la 6,07 milioane de euro față de 5 milioane de euro în 2016, potrivit unui proiect de Normă privind asigurările auto din România, postat pe pagina de internet a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).
De asemenea, pentru pagubele materiale produse în unul și același accident, indiferent de numărul persoanelor păgubite, limita de despăgubire se stabilește la un nivel de un milion de euro, echivalent în lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Națională a României.

asigurariConform proiectului, din 2017, limita de despăgubire pentru pagubele materiale va urca la 1,22 milioane de euro, echivalent în lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului, comunicat de BNR.

Pentru vătămări corporale și decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial produse în unul și același accident, indiferent de numărul persoanelor păgubite, limita de despăgubire se stabilește la un nivel de 5 milioane de euro, echivalent în lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului, comunicat de BNR. Din 2017, limita de despăgubire pentru pentru vătămări corporale și decese urcă la 6,07 milioane de euro, echivalent în lei, informeaza agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie