Sanitas anunţă că negocierile au eşuat: „Greva generală va continua şi facem un apel către colegi să nu se lase intimidaţi”

 

Negocierile Federaţiei Sanitas cu Ministerul Sănătăţii au eşuat, confederaţia anunţând că greva generală va continua chiar dacă Ministerul Sănătăţii a anunţat că o va contesta în instanţă, potrivit Sanitas.
Greva cadre sanitareInflexibilitatea manifestată reflectă de fapt lipsa de interes a guvernanţilor pentru a găsi soluţii fiabile la solicitările SANITAS. Toate nemulţumirile transmise astăzi de către oamenii din Sănătate au rămas fără răspuns. Mai mult, la întâlnirea de lucru a comisiilor reunite de Buget, Finanţe, Bănci – Muncă şi Protecţie Socială din cadrul Camerei Deputaţilor, reprezentanţii guvernului tehnocrat au respins categoric toate amendamentele privind OUG nr. 20/2016 depuse de reprezentanţii SANITAS şi au declarat că greva generală declanşată de SANITAS este ilegală”, potrivit unui comunicat de presă al Confederaţiei Sanitas.

Sindicaliştii le transmit „domnilor tehnocraţi” că doar justiţia se poate pronunţa asupra legalităţii grevei generale.

„Greva generală va continua şi facem un apel către toţi colegii să nu se lase intimidaţi şi să nu uite că «Împreună suntem mai puternici !»”, potrivit documentului citat, scrie mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie