Jumătate dintre membrii Consiliului Investitorilor Străini consideră povara fiscală din Romania ca fiind necompetitivă

 

Jumătate dintre membrii Consiliului Investitorilor Străini (FIC) consideră povara fiscală ca fiind necompetitivă, iar procesul legislativ s-a înrăutățit, se arată într-un sondaj realizat în cadrul organizației și remis, joi, AGERPRES, prin intermediul unui comunicat de presă.
mana si calculator, fiscalitatePe de o parte, membrii FIC se așteaptă la o creștere moderată a afacerilor pentru anul următor. Mai mult de jumătate (60%) dintre respondenți prognozează o astfel de creștere a afacerilor pe care le derulează. Aceștia preconizează creștere atât pe piața locală cât și pe piața de export, un semnal pozitiv. Încrederea în creștere se reflectă și în răspunsurile celor 65% dintre respondenți care se așteaptă ca veniturile lor să crească în 2017”, se arată în document.

Majoritatea răspunsurilor consideră că România este încă competitivă atunci când vine vorba de disponibilitatea forței de muncă bine pregătită și doar un sfert o văd ca fiind necompetitivă.

Numărul celor care nu mai consideră forța de muncă din România competitivă este însă în creștere în ultimii doi ani.

http://www.infolegal.ro/jumatate-dintre-membrii-consiliului-investitorilor-straini-considera-povara-fiscala-ca-fiind-necompetitiva/2016/11/04/

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie