Florin Iordache, ministrul Justiţiei, despre raportul privind implicarea SRI în justiţie: Aştept un răspuns de la instituţii”

 

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la raportul Henry Jackson Society, care arată că există îngrijorare că serviciile de informaţii sunt implicate pe ascuns în lupta anticorupţie, că nu poate face precizări până nu primeşte un răspuns de la instituţiile implicate.
justitieEste un raport, dar până nu avem un răspuns de la toate instituţiile implicate, nu pot să mă pronunţ. Deci, până nu avem un răspuns.. În momentul în care voi avea un raspuns elaborat vă voi răspunde şi dumneavostră, a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache, întrebat de raportul Henry Jackson Society, intitulat „Combaterea corupţiei prin trucuri: Atacul României asupra statului de drept”.

Documentul arată că există o îngrijorare din ce în ce mai mare că serviciile române de informaţii sunt implicate pe ascuns în coordonarea unor activităţi de urmărire anticorupţie şi că alături de DNA se presupune că subminează independenţa judiciară, iar toate acestea au ca efect slăbirea unor piloni ai statului de drept, scrie mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie