Premierul britanic Theresa May: „Voi stabili strategia pentru Brexit în următoarele săptămâni”

 

Theresa May, premierul bitanic, a declarat că va stabili strategia pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană în săptămânile ce urmează, informează Reuters.
În primul interviu oferit de Theresa May în anul 2017, aceasta a ignorat solicitările oamenilor de afaceri, membrilor Parlamentului şi liderilor opoziţiei de a oferi mai multe detalii în privinţa strategiei pentru Brexit, prezentând doar promisiunea că va obţine cel mai bun acord posibil.

BrexitAceasta a reiterat faptul că ceea ce este o problemă decisivă a ambelor părţi implicate în negocierile pentru Brexit, şi anume dacă reducerea imigraţiei în Marea Britanie va avea prioritate în faţa accesului la piaţa unică a Blocului comunitar, nu este ”o alegere duală” şi a declarat că statul britanic nu va păstra ”fărâme” ale comunităţii europene.

Oficialii au avertizat că Marea Britanie nu va reuşi să obţină, nici măcar prin contribuţii bugetare, accesul la piaţa comună europeană pe care îl va dori după ieşirea din Uniunea Europeană, scrie mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie