Dacă îţi crapă buza după bani, tu arunci cu zilele libere şi pui închis la Fisc când îţi bat întreprinzătorii la uşă cu taxe?

 

S-a iscat o întreagă tevatură cu neîndeplinirea ţintelor de buget din 2016, dar primele acţiuni ale guvernului Grindeanu nu arată că este cu adevărat îngrijorat de nivelul veniturilor.

Bani socialiDacă era într-adevăr preocupat de bani – şI ar trebuie să fie pentru că este în situaţia celui care s-a aşezat la masă la restaurant, a comandat foie gras, raţă cu portocale şI tiramisu dar nu s-a uitat şI în buzunar să vadă dacă are bani destui – atunci nu avea ca primă grijă să declare nelucrătoare ziua de de 23 ianuarie, “punte” către 24 ianuarie.

Pentru prima dată, se serbează Unirea Principatelor prin zi liberă pe 24 Ianuarie, şI este bine, pentru este o dată la fel de importantă ca şI 1 Decembrie, dar mulţI uitaseră, dat fiind că este cu roşu în calendar abia din 2016.

De unde graba să mai decretezi încă o zi liberă pentru bugetari? Nu se mai pune la socoteală faptul că este imens de treabă – bugetul pe 2017 încă nu este făcut, dar problema cea mai mare este că împiedică şI oamenii Fiscului să strângă taxele şI să primească declaraţiile de taxe şI contribuţii care trebuie depuse până în 25 ale fiecărei luni, după cum a avertizat Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe.
Cititi articolul integral pe zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie