Fortech se bate cu multinaţionalele pe piaţa de angajări din Cluj, Iaşi şi Oradea

 

Dezvoltatorul clujean de software la comandă Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 20 mil. euro, mai mult cu 9% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Calin Vaduva FortechAm dobândit expe­rien­­ţă solidă pe verticale de busi­ness din zona industri­ilor de auto­motive, retail, co­merţ elec­tronic şi IT“, a de­clarat pen­­tru ZF Transil­vania Călin Văduva, fonda­torul şi CEO-ul Fortech.

Compania dezvoltă solu­ţii software la comandă, pre­pon­derent pentru firme din străi­nătate care activează în in­dustrii precum auto, co­merţ electronic, telecom, me­dia şi sănătate. Porto­fo­liul de clienţi ai companiei numără 130 de companii din Europa şi SUA, potrivit informaţiilor de pe site-ul Fortech.

În primele nouă luni din 2016, dezvoltatorul software a câştigat 15 clienţi, majoritatea din SUA, reuşind pătrun­de­rea pe noi pieţe, în special în Suedia, Olanda şi Israel.

Sediul central al Fortech se află la Cluj-Napoca, însă compania şi-a extins anul trecut prezenţa pe piaţa locală, deschizând birouri în Oradea şi la Iaşi.

Sursa: Ziarul Financiar

 

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie