Zeci de şoferi au protestat faţă de gropile de pe un drum judeţean din Caraş-Severin

 

Circa 50 de şoferi nemulţumiţi de starea proastă a drumului judeţean 571, din judeţul Caraş-Severin, au străbătut, sâmbătă, cei 17 kilometri de şosea cu steaguri tricolore în geamuri şi claxonând în semn de protest, aceştia sădind şi flori în gropile din asfalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.
gropiCei aproximativ 50 de şoferi au luat decizia de a protesta pentru a atrage atenţia autorităţilor cu privire la starea proastă a drumului judeţean 571, care leagă DN 57 de Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa. Manifestanţii spun că şoseaua nu a suferit reparaţii majore de peste zece ani, astfel că drumul este plin de gropi.

La acţiunea de protest organizată sâmbătă pe tronsonul de 17 kilometri ai DJ 571 au participat localnici din satele apropiate, consilieri locali, dar şi proprietari de pensiuni din zonă.

Manifestanţii au prins în geamurile maşinilor steaguri tricolore, iar distanţa a fost parcursă în coloană, şoferii claxonând în semn de protest.

De asemenea, în localitatea Ciuchici, protestatarii au plantat simbolic flori în gropile din carosabil.

Este păcat că avem o zonă atât de frumoasă şi mulţi turişti se plâng de fiecare dată de starea proastă a drumurilor, riscând în acest fel să-i pierdem ca şi clienţi. Turismul este unica şansă de dezvoltare a zonei şi autorităţile trebuie să ne asculte strigătul de disperare”, a afirmat un proprietar de pensiune din Sasca Română, potrivit mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie