Mediatorul Luminita Balazs este designerul oficial al Galei Excelentei in Mediere 2017

 

La 1 martie 2015, odata cu lansarea primei colectii, a inceput calatoria mea in lumea modei.

Luminita Balazs

Luminita Balazs

In toamnă lansam deja a doua colecție. Pe 15 octombrie 2015 deschideam primul Showroom – «Galeria de Stil Luminița Balazs», la Târgu-Mures, un spațiu plin de emoție, locul în care pot fi admirate poveștile care prind viață în atelierul propriu de creație. Toate rochiile de seară create de mine sunt unicat, au o poveste. Fiecare femeie care calcă pragul Galeriei are propria poveste, care îi îmbracă trupul și îi face sufletul să vibreze.

«Luminița Balazs Fashion» reprezintă o mare provocare și plăcere pentru mine. E un sentiment extraordinar să vezi cum crește, cum aduci bucurie pentru atâția oameni. Este prilejul de a descoperi frumosul din sufletul celor care doresc să îmbrace creațiile mele și de a mă bucura de fericirea de pe fețele lor, din ochii lor. Acesta a fost motivul pentru care, începând cu luna martie 2016, am început să mă implic, în «Atipic Beauty», un proiect minunat, demarat în România de Magda Coman, președinta Asociației «Open Your Heart», un proiect unic în cadrul căruia 12 fete în scaun cu rotile defilează îmbrăcate în creațiile designerilor români. Îmi doresc ca în acest an să reușim să aducem evenimentul și la Târgu-Mureș.

În aprilie 2016 am plecat la Dubai, la invitația unor românce stabilite acolo, unde am prezentat colecția de rochii de seară în cadrul unui eveniment destinat modei. A fost un moment emoționant, o experiență minunată, am avut ocazia să închei contracte și să stabilesc parteneriate cu reprezentanții magazinelor. A urmat colaborarea cu o cântăreață din America și apariția pe prima copertă a unei reviste de acolo, a unei creații semnate ,«Luminița Balazs Fashion», emisiuni TV, radio, interviuri. Visul meu începea din ce în ce mai mult să prindă aripi, în fiecare zi adăugam ceva, apăreau în viața mea oameni minunați.

Anul acesta am debutat cu lansarea colecției «Essence of Love» mamă-fiică, urmând ca până la sfârșitul anului să reușesc lansarea colecției mamă-fiu, eu fiind mama unui băiețel superb de 9 ani.
La sfârșitul lunii martie urmează lansarea liniei de încălțăminte «Luminița Balazs by Clujana».

Am primit, de asemenea, vestea că sunt desemnată designerul oficial al «Galei Excelenței în Mediere», aflată la cea de-a cincea ediție, care se desfășoară la Cluj, în perioada 31 martie – 2 aprilie.” povesteste Luminita Balazs, mediator si owner la „Luminita Balazs Fashion”.

Multumim Luminita Balazs Fashion!

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie