Mircea Titus Dobre: Companiile de stat, pe pierderi, pot acorda tichete de vacanţă

 

Acestea vor putea atinge nivelul de cel mult şase salarii minime pe economie. „Trebuie să privim mai mult latura umană, omul trebuie să se relaxeze”, spune ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.
Tichet vacantaCompaniile de stat, indiferent că sunt pe pierderi sau înregistrează profit, vor acorda angajaţilor tichete de vacanţă în valoare de maximum şase salarii minime pe economie, în timp ce salariaţii instituţiilor de stat, ministerelor sau din administraţia locală vor beneficia de un singur voucher în valoare de 1.450 de lei, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Efortul bugetar al statului pentru acest program se va ridica la 300 milioane euro pentru un an, începând de la 1 iulie, de când vor fi acordate tichetele de vacanţă.

Acest program va fi activ şi cetăţenii angajaţi în sistemul public vor beneficia de aceste vouchere de vacanţă începând cu data de 1 iulie. Este un program la care ţinem şi este un punct introdus în programul de guvernare al PSD şi ne vom ţine de cuvât în aşa fel încât ele vor fi active din luna iulie 2017”, a afirmat Dobre, pentru News.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie