Promovarea Galei Excelenței în Mediere este asigurată de Agentia de Marketing Online Klain

 

În 2017, Agenția de Marketing Digital Klain sprijină Gala Excelenței în Mediere. Agenția înțelege necesitatea unui proces de mediere și sprijină profesioniștii din acest domeniu, din acest motiv, se ocupă de promovarea Galei în acest an.

KlainKlain este o agenție de marketing digital care sprijină antreprenorii în tot ceea ce înseamnă marketing în online. Clienții actuali ai agenției se bucură de servicii precum web design, digital strategy (care cuprinde parte de analiză, planificare, implementare și măsurare), web content, SEO,  campanii prin Google Adwords și Facebook Ads, dar și alte forme de online marketing și email marketing.

Valentin Bolboacă, managerul companiei, a înființat Klain în anul 2007. Pe atunci, compania se axa pe promovarea online a clienților locali, urmând ca ulterior să înceapă dezvoltarea spre o agenție la nivel național. Proiectele principale erau promovarea online a unităților de cazare din diverse categorii, pentru care Klain a realizat website-uri, conținut și parte de comunicare în mediul online. Aceste activități au ajutat la propulsarea în lumea marketingului, unde echipa a început prin a învăța din ce în ce mai multe și prin a experimenta cu idei care să ajute la câștigarea experienței de acum.

Compania a continuat să se dezvolte, oferind servicii din ce în ce mai diverse și pentru clienți din nișe mai variate. În timp, s-a simțit nevoia unei dezvoltări într-un pas mai alert, astfel că a fost nevoie ca echipa să fie mărită, pentru a face față cu brio provocărilor nou apărute. Ulterior, în 2016, Klain s-a repoziționat pe piața din România ca Agenție de Marketing Digital. Drept urmare, Klain și-a întregit gama de servicii pe care le pune la dispoziție pentru a putea oferi clienților tot ceea ce aceștia au nevoie pentru a avea o comunicare online coerentă și compactă. Acum, cei care aleg să lucreze cu Klain se bucură de proiecte realizate în timp util, aduse la standardul stabilit în faza incipientă.

Am creat compania Klain cu gândul de a aduce servicii online utile celor care au nevoie de acestea. Cu timpul, am învățat că plus valoarea este ceea ce ajută la diferențierea pe piață și ceea ce convinge un client să apeleze la tine. Am făcut greșeli, am învățat din ele și-am ajuns să ne dezvoltăm și să ne specializăm în domeniu până la nivelul la care suntem acum și continuăm să facem acest lucru pentru a ține pasul cu noutățile din domeniu. Acesta este felul prin care noi reușim să sprijinim cel mai bine companiile cu potențial – oferindu-le sericii premium, complete și care să ajute la dezvoltarea pe termen lung a acestora.”

În acești 10 ani în care a acumulat experiență, echipa Klain a dat frâu imaginației și a adus în lumea reală sute de idei creative. Pe lângă toate proiectele externe la care a lucrat cu grijă și mult drag, a implementat și câteva la nivel intern.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie