Invitat special al Galei Excelentei in Mediere 2018: av. Gabriel Biris

 

Gabriel Biriș este avocat de business, unul dintre partenerii fondatori ai Biriş Goran, recunoscut la scară largă ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în fiscalitate din România.

av. Gabriel Biris

Gabriel are o experiență de peste 21 de ani în toate aspectele fiscalităţii, oferind consultanță cu privire la structurare fiscală, asistență fiscală, inspecții fiscale și litigii fiscale. Este bine-cunoscut pentru activitatea profesională, dar și pentru eforturile depuse pentru modernizarea legislației și administrației fiscale, în sprijinul mediului de faceri din România.

Între decembrie 2015 și septembrie 2016, Gabriel a deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, fiind responsabil cu reforma legislativă în domeniul fiscal.

Gabriel este implicat activ în Ready Nation Ro, un ONG susținut de Ready Nation US, care are ca scop determinarea unui număr mare de lideri de afaceri din România să se implice în crearea unor politici publice care să aibă impact asupra educației timpurii.

Ultimele unsprezece ediții ale publicației Chambers Europe i-au confirmat reputaţia, catalogându-l drept „highly recommended”.

Gabriel este autorul a două cărți de fiscalitate: „Despre Fiscalitate şi Competitivitate” și „Despre Fiscalitate şi Bun Simţ”, ambele publicate în 2012. Este coautor al lucrării „Controverse în fiscalitate”, publicată în 2011.

Gabriel Biriş, partener Biriș Goran SPARL, este invitat special al Galei Excelentei in Mediere 2018

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie