Rondocarton este partener al Galei Excelentei in Mediere 2018

 

Rondocarton Cluj este o companie din România, parte a grupului austriac Rondo Ganahl. Rondocarton deține în România două fabrici de carton ondulat, prima unitate inaugurată fiind cea din localitatea Apahida, județul Cluj, a cărei capacitate de producție este de 30.000 de tone de carton ondulat anual.În 2008, Rondocarton a deschis cea de-a doua fabrică de carton ondulat, în Târgoviște, însă producția propriu-zisă a fost demarată abia în luna ianuarie a anului 2009.

Rondocarton s-a înființat în anul 1999. În anul 2008, Rondocarton deținea o cotă de piață estimată la 18%. În anul 2009, fabrica de la Cluj avea 162 de angajați iar cea de la Tâgoviște avea 60 de persoane.

Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie tradițională austriacă, care își are rădăcinile în 1797.

Prin fiabilitate, gândire pe termen lung și utilizarea responsabilă a resurselor, creăm relații de durată cu clienții, angajații, furnizorii și publicul. Din structura noastră organizațională în mod conștient simplă rezulta viteza și eficiența noastră. Responsabilitatea corporativă este foarte descentralizată și, prin urmare, situațiile locale pot fi contabilizate într-o mare măsură. Afacerea noastră de bază este producerea de ambalaje din carton ondulat, hârtie de baza pentru carton ondulat și colectarea de hârtie și ambalaje. Mai mult de 1490 de angajați s-au confirmat într-un mediu extrem de dinamic, cu expertiză, profesionalism și o mare implicare.”

Rondocarton este Partener Silver a Galei Excelentei in Mediere 2018. Pentru al treilea an consecutiv ne bucuram de sustinerea acordata de conducerea Rondocarton evenimentului de business si mediere care in acest loc se va desfasura in perioada 27-29 septembrie 2018, la Cluj-Napoca.

Anca Stancu, organizator al Galei Excelentei in Mediere

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie