Doi colegi mediatori si-au depus dosarele de candidatura pentru alegerile din 2019

 

Intr-un articol de anul trecut mentionam ca exista 2083 colegi care indeplinesc conditia de vechime si ar putea candida pentru Consiliul de Mediere la alegerile din 2019
Intrebarea din finalul materialului era cati dintre cei care indeplinesc toate conditiile impuse de regulamentul pentru alegeri vor vrea sa candideze.
In perioada 8-22 ianuarie se pot depune dosarele pentru candidatura. CdM-ul s-a obligat sa publice in fiecare zi lista cu cei care si-au depus dosarele.
Asa ca am urmarit cu interes site-ul. A trecut o zi, doua…noua. Nimic. Dupa 10 zile a aparut si lista pe care erau, si sunt si in acest moment, doi colegi mediatori: Stefanut Radu si Adreana Teslovan.

Mai sunt 3 zile in care se pot depune candidaturi si doresc sa vin in intampinarea colegilor eligibili cu cateva informatii care le pot usura intocmirea dosarului:
– cererea de candidatura este publicata in sectiunea Formulare utile a site-ului CdM-ului la pozitia 12;
– adeverinta de vechime se poate obtine trimitand un email la adresa secretariat@cmediere.ro cu Hotararea de autorizare ca mediator emisa de Consiliul de Mediere;
– dovada formarii suplimentare se poate obtine trimtitand un email, la aceeasi adresa, cu diplomele de la cursurile de formare care au acordat puncte participantilor, dupa ce au fost acreditate de CdM si s-a trimis lista participantilor;
Dosarul poate fi depus personal la sediul CdM, poate fi trimis prin posta sau depus prin reprezentant. Fac aceste mentiuni pentru ca avem colegi eligibili in toata tara.
Consiliul de Mediere are program pentru primirea dosarelor si azi intre 10-12.
Daca din 2083 de potentiali candidatura si-au depus dosarele 2 candidati, avem un procent de interes de 0,09%
Cu cat va creste acest procent urmeaza sa aflam in urmatoarele 3 zile.
Oare care va fi procentul de participare a mediatorilor la votul efectiv avand in vedere faptul ca vor trebui sa se deplaseze pana in orasele resedinta de judet?
Felicitari colegilor care au spart gheata!

Anca Stancu, mediator

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie