MediereNet®
ïn parteneriat cu
Rondocarton

Anuarul Mediatorilor - Editia I, Mai 2014

Anuarul Mediatorilor - Editia I, Mai 2014

Romania este tara cu cei mai multi mediatori din Uniunea Europeana.

Suntem 8715 mediatori, din care 8154 de mediatori cu drept de exercitare conform Tabloului Mediatorilor de pe site-ul Consiliului de Mediere.

Fiecare din noi face eforturi individuale pentru a face medierea cunoscuta in randul cetatenilor din zona in care locuim si muncim, respectand conditiile restrictive in care ne putem face reclama noua, ca mediatori.

Suntem tineri practicieni ai celei mai noi profesii liberale, dar ne cunoastem foarte putin intre noi, si suntem si mai putin cunoscuti de cei care au nevoie de serviciile noastre.

Acum putem schimba aceasta situatie prin aparitia in Anuarul Mediatorilor. Anuarul Mediatorilor este modalitatea eleganta de a ne face reclama ca mediatori, este dovada palpabila si vizuala ca existam ca practicieni ai profesiei de mediator, este declaratia noastra de independenta ca profesie non-juridica.

Este prima editie a Anuarului si deci cu atat mai valoroasa. Ganditi-va ca toti cei apar in Anuar isi scriu propria pagina in cartea de istorie a medierii din Romania!

Ce este Anuarul Mediatorilor?

Un compendiu de informatii despre mediatori si mediere, esential pentru orice persoana din mediul de business, mass-media, dar si pentru potentialii clienti care vor sa afle despre medierea din Romania. Este prima publicatie a tuturor profesionistilor in mediere.

De ce un Anuar al Mediatorilor?

Pentru ca nu exista o astfel de publicatie in Romania, si pentru ca orice profesie liberala care se respecta are un Anuar in care isi promoveaza membrii corpului profesional.

Ce beneficii aduce aparitia Anuarului pentru mediatori?

1. Vizibilitate si oportunitate pentru potentiali clienti in mediere.

 • 2. Credibilitate in randul colegilor si a celor din afara profesiei
 • 3. Seriozitate ca profesionist dedicat medierii
 • 4. Informatii pertinente, direct de la sursa, utile pentru cei care au nevoie de un mediator

  Cum poti sa apari si tu in Anuarul Mediatorilor

  Exista 4 module standard pentru aparitia in Anuarul Mediatorilor. Inscrierea este contra cost, iar pretul difera in functie de modulul ales. Mai jos sunt detaliate modulele si continutul acestora. Pentru toate celelalte detalii, inclusiv pentru preturi, va rugam sa folositi urmatoarele date de contact:
  Email: a.stancu@medierenet.ro | Telefon: 0744-522-372

  Modulul 1

  Contine: datele de contact ale mediatorului - nume, prenume, adresa,un numar de telefon, email, pagina web.

  Pretul modulului: 10 EUR Comanda acest modul

  Modulul 2

  Contine: datele de contact ale mediatorului - nume, prenume, adresa,un numar de telefon, email, pagina web PLUS o fotografie tip portret si motto-ul mediatorului (maxim 130 caractere cu spatii).

  Pretul modulului: 40 EUR Comanda acest modul

  Modulul 3

  Contine: datele de contact ale mediatorului - nume, prenume, adresa,un numar de telefon, email, pagina web; o fotografie tip portret si motto-ul mediatorului (maxim 130 caractere cu spatii) PLUS un scurt interviu, crezul mediatorului, sigla si prezentarea datelor financiare (optional). Textele livrate vor avea maxim 1490 caractere (cu spatii).

  Pretul modulului: 90 EUR Comanda acest modul

  Modulul 4

  Contine: datele de contact ale mediatorului - nume, prenume, adresa,un numar de telefon, email, pagina web; o fotografie tip portret si motto-ul mediatorului (maxim 160 caractere cu spatii) PLUS un interviu exclusiv, crezul mediatorului, sigla si prezentarea datelor financiare (optional), intr-un layout diferit. Textele livrate vor avea maxim 2800 caractere (cu spatii).

  Pretul modulului: 180 EUR Comanda acest modul

  Detalii tehnice si preturi

  Preturile sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA

  Cerinte obligatorii materiale trimise pentru publicarea in Anuarul Mediatorilor

  - toate fotografiile trebuie sa fie livrate la rezolutia de 300 dpi

  - toate siglele, machetele publicitare trebuie sa fie livrate in format .eps sau .ai (Adobe Illustrator), rezolutie 300 dpi

 • Inscrie-te pana pe 25 Aprilie