MediereNet®
ïn parteneriat cu

Gala Excelentei in Mediere - Editia a II-a, Cluj Napoca, 15 Mai 2014

Gala Excelentei in Mediere - Editia a II-a, 15 Mai 2014

In 2014, editia a II-a a Galei Excelentei in Mediere a facut un mare pas inainte. Un pas spre marea familie a mediatorilor din toate colturile Romaniei. Ai fost prezenti mai mult mediatori si mai multi invitati de marca, din Romania, dar si din strainatate. Ca si la prima editie, scopul evenimentul a fost acela de aduce in acelasi loc oameni cu viziuni diferite, dar cu un scop comun: recunoasterea si promovarea medierii in Romania.

Premierele Galei Excelentei in Mediere in 2014

Mediatori voluntari, organizatorii evenimentului

Pentru prima data, evenimentul a fost organizat de o echipa de mediatori voluntari, care s-au adunat la un loc si si-au unit fortele cu un singur gand: Daca noi nu ne ajutam, nu ne va ajuta nimeni! Mediatori din mai multe judete si din mai multe asociatii profesionale au decis sa organizeze Gala Excelentei in Mediere - Editia a II-a. Un adevarat succes in care fiecare mediator a dovedit ca vrea si poate sa fie parte din intregul mecanism care pune pe picioare Gala Excelentei in Mediere, un eveniment chiar asa de usor de organizat dupa cum ar putea sa sugereze unii carcotasi.

Lansarea primului Anuar al Mediatorilor din Romania.

Prima editie a anuarului a reprezentat o oportunitate unica pentru fiecare mediator din Romania care a dorit acest lucru, sa spuna cateva lucruri despre meseria pe care o practica si despre mediere, sa isi exprime opinia in mod deschis. Editia inaugurala este un compendium al mediatorilor care practica aceasta meserie, care doresc sa fie cunoscuti si care au ceva de transmis prin intermediul Anuarului. Anuarul mediatorilor a fost distribuit in 2014 unui numar insemnat de institutii publice, camere de comert si industrie, dar si institutii de invatamant si de cultura, inclusiv bibliotecile judetene din Romania. Astfel, publicatia este la dispozitia mediului de afaceri, dar si a celor care au nevoie de mediere si mediatori in nume personal. Este doar una dintre modalitatile prin care Anuarul Mediatorilor, a carui aparitie va continua si in 2015, se poate face util tuturor romanilor.

Dincolo de noutatile evenimentului, Gala Excelentei in Mediere - Editia a II-a a constituit inca o ocazie potrivita pentru mediatorii care au dorit sa schimbe informatii, experiente, dar si pentru cei care au in permanenta in vedere binele profesiei lor in Romania.