Recomandari

 

Remus Cazacu, General Manager, BIT Software, Romania, www.bitsoftware.ro

Am avut prilejul și plăcerea de a colabora cu dna Anca Stancu timp de câțiva ani la rând, într-o perioadă în care era principalul interlocutor din managementul unei companii private, ce devenise clientul propriei mele companii.

Am regăsit la dna Stancu abilitățile de comunicare,  flexibilitatea, deschiderea și profesionalismul pe care orice manager al unei companii din domeniul tehnologiei de vârf și le-ar dori de la un partener de afaceri.

De fiecare dată când în parteneriatul nostru au apărut și puncte de vedere diferite, am reușit să le conciliem, contribuția dnei Stancu în gasirea unei “căi de mijloc”, care să ne mulțumescă deopotrivă, fiind cel mai adesea semnificativă.

Sunt convins că studiile universitare diverse pe care le-a urmat atât pe parcursul colaborării noastre cât și ulterior nu au făcut decât să adauge la calitățile dnei Stancu amintite anterior. Mă refer aici în special la abilitățile de comunicare și negociere sau chiar de mediere a unor situații care au generat  puncte de vedere diferite sau divergente.

Ii recomand deci cu căldură doamnei Stancu să îmbrățișeze o carieră care să aibă de a face cu aceste calități înnăscute și perfecționate prin studiu și o recomand totodată oricărei persoane care ar avea nevoie de asemenea calificări.

Horatiu Nicolau, General Manager, Herlitz Romania SRL

Am colaborat cu Anca Stancu pentru ca este profesionista, ambitioasa, sincera si spirituala.

Pentru ca  increderea este baza unei  colaborari reusite. Este o persoana “open mind” care prefera sa faca lucruri noi decat sa se plafoneze.

Cred ca nu e usor…, dar cu toate acestea face ceea ce-i place si isi doreste in plan profesional.

Iti doresc succes in activitatile alease de tine, esti persoana potrivita la locul potrivit.

 

Herlitz Romania SRL
Str. Depozitelor nr. 22 | 540240 Tg-Mures
Tel: +4 (0)265 253722 | Fax: +4 (0)265 253582
www.herlitzromania.ro

Costin Bacila, Director General, Co-Operativ Software

Colaborarea mea cu Anca a inceput in urma cu 10 ani, din posturi diferinte pentru amandoi. Relatia a evoluat, avand toate „ingredinetele” necesare: cinste, corectitudine, determinare si o dorinta acerba de a face meru lucrurile mai bine. Am ramas atunci placut surprins de forta cu care isi urmarea scopul si de modul logic de a pune problema, mod ce-i confera un statutul de partener agreabil de discutii. Observ ca odata cu trecerea timpului si castigarii unei si mai mari experiente, a putut sa abordeze si domenii noi de activitate, domenii unde sunt convins ca va avea aceleasi rezultate extraordinare.

Adrian Badila – mediator

Anca Stancu – un mediator cu vocatie!

Cu un caracter puternic, perseverenta, cu experianta in lumea afacerilor, cu un statut bine definit in comunitate, Anca stie sa performeze la standarde inalte ca mediator, fara a astepta suprareglementari de la Consiliul de Mediere sau modificarea Legii Medierii in Parlamentul Romaniei.

Profesia liberala de mediator i se potriveste ca o manusa si Anca a inteles cel mai bine sa identifice si sa prezinte in comunitate interesul comun mediator – parti pentru rezolvarea disputelor. Un exemplu de buna practica si in mediere, un om cu viziune dar si un model de pragmatism, un om respectat in comunitate, o sursa de optimism pentru noi toti.

Fara ostentatie, Anca Stancu stie ca respectul se capata nu se impune si reuseste in mod natural sa evite cuvantul “trebuie” cand lucreaza cu oameni.

Succes Anca in tot ceea ce intreprinzi pe taramul medierii !

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesajul tau

Newsletter

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a fi la curent cu toate noutatile MediereNet!