Atasatul militar Danicu Tănasă va fi anchetat de MApN

 

Ataşatul militar al României la Chişinău a fost prins băut la volan, l-a retras de la post. Dobriţoiu: Nu e exclus să fie o provocare.

Ataşatul militar al României la Chişinău, colonelul Danicu Tănasă, a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare de ebrietate la volan de Poliţia din Chişinău, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu declarând că acesta a fost retras de la post şi că va urma o anchetă.

Site-ul publika.md informează că ataşatul militar al ambasadei României la Chişinău, colonelul Danicu Tănasă, „a fost prins”, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul unei operaţiuni a Poliţiei Rutiere de la Chişinău, în stare de ebrietate la volan, conducând pe bulevardul Ştefan cel Mare din capitala Republicii Moldova.

Potrivit site-ului, „diplomatul a recunoscut că a consumat băuturi tari„, iar „în aerul expirat, alcotesterul a înregistrat 0,52 promile de alcool, faţă de limita admisibilă de 0,15„.

Sursa menţionată a precizat că automobilul diplomatului a fost preluat de reprezentanţii Ambasadei, chemaţi la faţa locului de Poliţie.

mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie