Senatul a transmis Comisiei juridice cazul Antonie Solomon, in vederea elaborarii unui punct de vedere

 

Conducerea Senatului a luat act, în sedinta de luni, de sesizarea primita din partea Înaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la condamnarea definitiva a senatorului PP-DD Antonie Solomon, luându-se decizia ca documentul sa fie transmis Comisiei juridice în vederea elaborarii unui punct de vedere si a raportului ce, ulterior, va fi supus atentiei plenului acestui for.

Antonie SolomonÎn document se precizeaza ca, prin sentinta penala nr. 701 din 11 iulie a ÎCCJ, definitiva prin decizia penala nr. 178/20.09.2013, s-a dispus în baza articolului 254 din Codul penal condamnarea lui Antonie Solomon la trei ani de închisoare si trei ani interzicerea unor drepturi.

De asemenea, în baza articolului 289 din Codul penal, Antonie Solomon a mai primit si o alta condamnare la un an de închisoare, dispunându-se însa ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea – trei ani de închisoare si trei ani de interzicere a unor drepturi.

Înalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe 20 septembrie pe Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mita si fals intelectual.(AS – autor: Catalina Barbu, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie