Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

 

Guvernul a convenit cu Fondul Monetar International sa introduca din luna iulie scutirea de impozit pe profitul reinvestit, metodologia de aplicare urmând sa fie redactata pâna în aprilie, la urmatoarea misiune la Bucuresti a Fondului, a anuntat premierul Victor Ponta.

fmi„În scrisoarea de intentie si în memorandum vom avea trecut foarte clar faptul ca, în cursul urmatoarei misiuni, din luna aprilie, pâna atunci, Guvernul vine cu masurile si metodologia de implementare de la 1 iulie a scutirii de impozit a profitului reinvestit”, a spus Ponta.

Asociatia Oamenilor de Afaceri din România a solicitat Guvernului sa sustina în negocierile cu FMI scutirea impozitarii profitului reinvestit, cresterea finantarii unor programe care genereaza locuri de munca si reducerea impozitarii salariilor pentru dezvoltarea economica.

Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru de Finante, a declarat, în 9 ianuarie, ca masura neimpozitarii profitului reinvestit se poate aplica din luna iulie, odata cu cea de scadere a CAS, daca aceasta nu va avea un impact bugetar negativ si dupa discutii pe aceasta tema în USL si cu FMI. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie