Procurorii DNA au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare

 

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au extins urmarirea penala pentru fals în declaratii în dosarul primarului Constantei, Radu Mazare.

dna„Am depus un înscris, respectiv contractul meu de împrumut de acum zece ani. M-au anuntat ca au extins urmarirea penala pentru fals în declaratiile mele de avere. Si am stat sa studiez dosarul”, a declarat miercuri Radu Mazare, la iesirea din sediul DNA.

El nu a vrut sa dezvaluie informatii din dosar, ca sa nu fie „reclamat” din nou de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, care marti a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în cazul unor declaratii ale lui Mazare despre magistrati.

„Traim într-o tara în care nu eu trebuie sa ma dezvinovatesc, ca de ce am împrumutat un prieten grec, ca de ce un alt prieten îmi da niste bani. Suntem într-o tara în care cei care acuza trebuie sa demonstreze ca eu sunt vinovat. Nu eu acum ies si în fata întregii tari trebuie sa explic viata mea. (…) De când sunt primar încontinuu ma dezvinovatesc”, a afirmat Mazare.

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat ca a primit 175.000 euro mita de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.(A — autor: Florin Marin, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie