Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile deputatului Florin Popescu

 

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile deputatului Florin Popescu, acuzat ca a luat mita peste 60 de tone de pui.

florin popescuAcesta a declarat, marti, la iesirea de la DNA ca sechestrul vizeaza casa în care sta si casa parintilor lui.

„Mi-au pus sechestru pe casa în care locuiesc si pe care am construit-o în timpul casatoriei si pe apartamentul în care stau parintii mei”, a precizat Florin Popescu.

„Am încredere in institutiile statului. Si in justitie, si în parlament, si în curtea suprema. Sunt convins ca îsi vor face datoria”, a mai spus deputatul.

Deputatii din Comisia juridica au respins, luni, cererea DNA de arestare preventiva a deputatului.

În cazul lui Florin Popescu, plenul are ultimul cuvânt si probabil va vota saptamâna viitoare daca le permite procurorilor sa ceara în instanta arestarea preventiva a deputatului.

Florin Popescu este acuzat ca ar fi mituit alegatorii acum doi ani, când a candidat pentru sefia Consiliului Judetean Dâmbovita, cu puii pe care el i-ar fi luat ca mita de la un om de afaceri, potrivit procurorilor.

Deputatul a candidat din partea PDL, dar a trecut apoi la Partidul Miscarea Populara, din care s-a autosuspendat dupa ce procurorii au început anchetarea sa. digi24.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie