Mesajul presedintelui Consiliului de Mediere cu ocazia Zilei Nationale a Mediatorului

 

Stimati colegi,

dorin badulescuAstazi este Ziua nationala a mediatorului. In luna mai profesia de mediator implineste 8 ani de existenta si pentru acest lucru va multumesc. Fara voi, fara entuzisamul si optimismul vostru acum nu am avea motive de sarbatoare.

Este ziua noastra speciala si cu aceasta ocazie doresc sa-mi manifest consideratia fata de magistrati pentru sprijinul acordat in tot acest timp si sa multumesc celorlalte profesii liberale pentru deschidere si colaborare si nu in ultimul rand ma gandesc la oamenii din jurul nostru care ne-au inteles si ne-au acordat increderea lor apeland la serviciile noastre.

Consiliul de mediere are asteptari mari in ceea ce priveste profesia de mediator si va face toate demersurile posibile pentru a avea cadrul legislativ coerent care sa ne ofere posibilitatea de a îndeplini menirea noastra in deplina liniste si demnitate profesionala. Cred in acest obiectiv si sunt concentrat pe îndeplinirea acestuia, iar la viitoarea aniversare sa putem spune ca am reusit.

Anul 2014 sunt convins ca va reprezenta un nou an de referinta in istoria medierii si va fi anul in care medierea va reprezenta cu adevarat un brand de tara si se va afirma ca un mod de viata, in care eleganta si umanitatea sunt principii de urmat.

Adresez pe aceasta cale un calduros ” La Multi Ani ! ” colegilor mediatori, pe care ii astept la Buzau, in 9 mai, sa mai punem o caramida la ceea ce construim impreuna – o societate a dialogului.

Dorin Valeriu Badulescu, Presedintele Consiliului de Mediere

cmediere.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie