Ce tarife practica hotelierii pentru minivacanta de 1 Decembrie 2014

 

Turiştii care aleg să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie la Predeal şi Braşov au oferte last minute, care includ cină românească, muzică populară sau reduceri la piscină. La Predeal şi Poiana Braşov au fost puse în funcţiune tunurile de zăpadă artificială, ca şi pe Valea Prahovei, la Azuga.

hotel receptieTuriştii care aleg să petreacă week-end-ul prelungit de 1 Decembrie în staţiunile de pe Valea Prahoveni nu vor avea parte de prea multă zăpadă, iar acolo unde va fi zăpadă aceasta va fi artificială, însă se pot bucura de tarife la cazare comparabile cu cele din vară şi considerabil mai mici decât cele practicate de hotelieri pentru Crăciun şi Revelion.

Pe Valea Prahovei, turiştii încă pot găsi cazare începând de la 60-70 de lei pe noapte la pensiuni şi de la 120 de lei la hoteluri de două stele, dar şi meniuri la restaurant cu 15 lei, preţ care include două feluri de mâncare şi desert din partea casei. Preţurile cresc în funcţie de clasificarea unităţii de cazare şi de restaurant.

În aşteptarea Crăciunului şi a Revelionului, foarte puţini dintre hotelierii de pe Valea Prahovei vin în întâmpinarea turiştilor cu oferte speciale pentru minivacanţa de 1 Decembrie.

Printre unităţile de cazare care au totuşi oferte şi pentru această perioadă se numără o vilă de trei stele din Sinaia. Oferta include trei nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun pentru două persoane, cină cu foc de tabără şi surprize, la preţul de 578 de lei, ceea ce înseamnă 289 de lei de persoană.

Reprezentanţii hotelierilor şi agenţii din turism spun că în acest week-end nu se aşteaptă la un aflux foarte mare de turişti, pentru că românii îşi păstrează economiile pentru vacanţa de Crăciun şi Revelion. În plus, lipsa zăpezii îi face pe mulţi turişti să mai amâne vacanţa la munte, mai spun aceştia.

Ca să suplinească faptul că nu ninge, administratorii pârtiilor de pe Valea Prahovei pun în funcţiune tunurile de zăpadă.

Prima staţiune în care se va putea schia este Azuga, unde în ultimele zile tunurile de zăpadă au fost puse în funcţiune pe pârtia Cazacu pentru copii şi începători, iar administratorul pârtiei spune că în ultimul week-end de toamnă stratul de zăpadă va fi de 20 de centimetri pe această pârtie, care are o lungime de 160 de metri şi o diferenţă de nivel de 24 de metri.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie