Solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale a senatorului Gabriel Oprea la Comisia juridica

 

Solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale a senatorului Gabriel Oprea a fost trimisa la Comisia juridica, a anuntat miercuri, 27 ianuarie 2016 presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, citat de antena3.ro.

gabriel oprea vicepremierPotrivit presedintelui Senatului, Comisia se va intruni martea viitoare pentru a discuta acest caz.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea este acuzat de abuz in serviciu, dupa ce a folosit coloana oficiala in peste 1600 de cazuri, fara a avea acest drept.

Solicitarea anchetatorilor nu a fost semnata de Procurorul General, Tiberiu Nitu, pentru ca si el este implicat in dosarul fostului vicepremier. Tiberiu Nitu ar fi beneficiat, fara drept, de aproximativ 700 de deplasari cu coloana oficiala, in perioada aprilie 2014 pana in noiembrie 2015.

Problema deplasarilor cu coloanele oficiale a luat amploare dupa ce politistul Bogdan Gigina, din coloana oficiala a fostului vicepremier, a murit in timpul serviciului. Agentul de la Brigada Rutiera s-a prabusit cu motocicleta intr-o groapa nesemnalizata.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie