Proiectul de tara pentru Romania viitorilor ani

 

Proiectul de țară coordonat de președintele Klaus Iohannis va avea o abordare generală referitoare la ceea ce-și propune România pentru anii următori și va include și o componentă economică, a declarat premierul Dacian Cioloș, luni, la Palatul Parlamentului.
Întrebat dacă proiectul de țară este complementar cu strategia economică pe care o va prezenta marți, Cioloș a spus că viziunea de dezvoltare economică pe termen mediu și pe termen lung va fi parte componentă a acestui proiect de țară.

romania-turismStrategia sau viziunea de dezvoltare economică pe termen mediu și pe termen lung va fi parte componentă a acestui proiect de țară sau, altfel spus, proiectul acesta de țară coordonat de Președinție, de domnul președinte, și care va implica și partidele politice și alte instituții cu rol în acest proces de gândire va avea o abordare generală, legat de ceea ce-și propune România pentru anii următori, ceea ce va defini România, ce vrea România să dezvolte și cum vrea să fie percepută în Uniunea Europeană. Și acest proiect de țară va avea și o componentă economică. Ceea ce noi am propus este ca discuția pe această componentă economică să pornească de la acest document pe care noi îl vom prezenta mâine și îl vom supune dezbaterii publice„, a spus premierul Cioloș înainte de a participa la recepția organizată cu ocazia Forumului Administrației Publice Locale, scrie agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie