Masa la cafenelele Apple, Google sau Facebook

 

Cel mai bun drum spre eficienţa unui angajat este prin stomacul lui.
Cafenele şi zonele de food în cele mai mari companii din lume pot concura oricând cu restaurante şi localuri de top. Există o singură diferenţă: masa aici este gratuită. Doar pentru cei care lucrează acolo, desigur.

Pe principiul „nu poţi gândi bine, dacă nu ai mâncat bine”, giganţii IT, mai ales, îşi răsfaţă cu tot ce e mai bun angajaţii.

Cum arată meniurile şi locurile unde mănâncă geniile

Google

Google caffeBirourile Google se află în New York. Minţilor strălucite de aici le sunt oferite trei mese gratuite pe zi, la Hemispheres, unde sunt acompaniate de spectaculoasele privelişti ale Manhattan-ului. Cafeneaua este gândită pe mai multe zone, unde se pot găsi produse tradiţionale din bucătării din întreaga lume, fast food, snack-uri, iaurturi cu gheaţă şi diverse băuturi.

Un review foarte popular pe internet sună cam aşa: „Dacă vrei să devii dezamăgit de jobul tău, mergi în cafeneaua celor de la Google. Este pur şi simplu incredibilă”.

Apple

Sediul central este localizat în Cupertino, California. Angajaţii lui Tim Cook iau masa la spectaculoasa Caffè Macs, foarte spaţioasă şi luminoasă. Aici sunt servite mâncăruri din bucătăriile mexicană, italiană, japoneză, spaniolă, franţuzescă, dar şi de tip fast food. La prânz, staff-ul se poate îndulci cu deserturi delicioase: french toast cu zmeură, clătite cu ciocolată, sucuri naturale sută la sută, diverse feluri de îngheţate şi lista poate continua. Meniul se schimbă constant.

Facebook

Recent, Zuckerberg a mutat birourile centrale ale reţelei de socializare într-un mic oraşel numit Menlo Park, în însorita Californie. La Epic Cafe, sunt în general preparate din bucătăria americană şi asiatică, iar cei care lucrează aici pot lua mâncare şi pentru acasă, tot gratuit. Facebook vine şi cu discounturi generoase pentru oaspeţi, scrie gustarte.ro

 

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie