NTT Data, Bitdefender şi OSF au luat primul OK de la Finanţe pentru un ajutor de stat de 14 mil. lei

 

Companiile de IT Bitdefender, NTT Data şi OSF Global Services au trecut de prima etapă de triere realizată de Ministerul Finanţelor Publice pentru proiectele de investiţii susţinute prin schema de stat 332 din 2014 pentru crearea de locuri de muncă şi ar putea primi un ajutor de stat cumulat de aproape 14 mil. lei pentru crearea a peste 300 de locuri noi de muncă, arată un document publicat pe site-ul Finanţelor.

SoftDupă prima etapă de evaluare a cererilor de acord pentru finanţare înre­gistrate în baza Hotărârii Guvernului nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea dezvoltării regio­nale, proiectele depuse de 14 companii au primit undă verde de la Finanţe, iar alte 8 au fost respinse. Printre companiile ale căror proiecte au primit OK de la Finanţe se numără şi Deloitte Tehnologie – o com­panie înfiinţată spe­cial de compania de con­sul­tanţă şi audit fiscal -, producătorul fran­cez de com­po­nente auto Faurecia şi furnizorul de servicii call center Blue Point Telecom.

Aceasta este prima etapă a evaluării de către Finanţe a cererilor de ajutor de stat prin schema 332 pe 2014 depuse în sesiunea 8-22 iunie 2016. Lista finală a companiilor care vor primi ajutor de stat va fi publicată peste aproximativ 2 luni, scrie zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie