Wens Travel devine partener al Galei Excelentei in Mediere 2017

 

In acest an, Mihaela Caluser a decis ca Wens Travel sa devina partener al Galei Excelentei in Mediere, eveniment de business, mediere si educatie, punctand inca odata faptul ca pentru a avea succes trebuie sa arati ca iti pasa, iar puterea exemplului este cea mai buna cale.

Mihaela CaluserInfiintata in 1997, ca o agentie de ticketing, Wens Travel a oferit clientilor in cei peste 20 ani de activitate mii de vacante si calatorii cu amintiri frumoase.
Treptat, serviciile agentiei s-au diversificat, acoperind astazi cu solutii adaptate atat segmentul de business, cat si cel de leisure, evenimente si servicii sportive complete.
Fidelitatea clientilor confirma creativitatea, experienta si promptitudinea echipei care construieste pachetele personalizate in timp real.
Wens Travel nu este un simplu prestator de servicii turistice, ci este un creator de vacante.
Pachetele nu se inspira din fotografii sau imagini, ci din experienta personala a agentilor Wens.
De aceea, echipa Wens este mandra ca transforma si imbina  cu success, experientele lor cu ideile, visele si dorintele clientlor.
Viziunea Wens este de a oferi oamenilor alternativa cea mai completa si sigura pentru calatorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizand ideile si nevoile clientilor cu experienta si priceperea echipei Wens.

Mihaela Căluşer a pus pe picioare agenţia de turism Wens în urmă cu 18 ani la Cluj-Napoca şi a ajuns la afaceri de 27 mil. lei anual şi peste 10.000 de clienţi, pentru care organizează evenimente, confe­rin­ţe, dar şi vacanţe personalizate în­tr-o perioadă în care o mare parte din cele peste 3.000 de agenţii de turism s-au focusat pe vacanţe „low cost“.

Wens logoAveam 100 de dolari pe lună salariu. Ca să deschid Wens am avut 2.200 de dolari şi cu banii aceştia am pornit. Am închiriat un spaţiu în centrul oraşului Cluj-Napoca, mi-am pus sistem de rezervări pentru că eu eram specializată pe ticketing şi mi-am instalat un telefon fix. Era aprilie, era lapoviţă afară, iar eu aveam o masă, un scaun şi un telefon“, îşi aminteşte antreprenoarea, care conduce astăzi un business de 26,8 milioane de lei (circa 6 milioane de euro) şi 30 de angajaţi.

Mihaela Caluser este membra in Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj si este sustinatoarea proiectului „Atipic Beauty”. Implicarea Mihaelei in viata comunitatii este evidenta: speaker la „The Women 2017”, nominalizata la Gala Premiilor Avantaje „Femeia anului 2016” la categoria „Antreprenoriat”.

Povestea mea incepe in urma cu 20 de ani, cand, inspirata de un concediu inedit , am hotarat sa dezvolt o afacere in domeniul turistic. Asa a luat nastere Wens Tour , azi Wens Travel (WENS – acronimul de la punctele cardinale, West-East-North-South) Anul 2016 a fost un an al constructiei si increderii in fortele echipei pe care o conduc, sustinut printr-un program de team coaching care va dura pe tot parcursul anului 2017.

Am pus bazele unui concept la care visam de 10 ani: calatorii de calitate, inspirationale, de cautare a aromelor, istoriei, spiritualitatii locale. Am pus bazele unui Cluster de Turism – Transilvania Turism Cluster – care isi doreste dezvoltarea serviciilor turistice din zona si ridicarea la nivel international a imaginii Transilvaniei turistice prin colaborarea deschisa si neconcurentiala intre entitati turistice din zona.

Pe plan social, pe langa implicarea in actiunile organizate si coordonate de catre Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj, am devenit membru fondator in Camera de Comert Industrie si Agricultura Romano-Suedeza, unde ocup functia de vicepresedinte. Am devenit membru fondator in Camera Bilaterala de Comert Polono-Romana.

Alaturi de colegele mele din Asociatia Femeilor de Afaceri, am organizat si sustinut mai multe evenimente, dintre care cele mai relevante sunt Gala Excelentei la Feminin si Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni CuGeT , unde au participat 7.500 de tineri de la 22 de scoli clujene. Pe plan comunitar, am organizat a 4-a editie a Galei Atipic Beauty la Cluj, dedicata persoanelor cu dizabilitati.” spune Mihaela Caluser despre ea.

Multumim Mihaela Caluser! Multumim Wens Travel!

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie