Vrei recunoaştere pentru munca ta?

 

Cand a fost ultima data cand ai simtit ca munca depusa iti este recunoscuta si apreciata?

Profesia noastra poate fi provocatoare cand vine vorba despre recunoasterea importantei ei, a beneficiilor si mai ales, a promovarii ei, avand in vedere ca suntem limitati de principiul ei de baza: confidentialitatea.

Si atunci cum transmiti clientilor misiunea ta?

Cum sa duci spre ei informatia si rezultatele care i-ar putea ajuta in momente de dificultate?

Provocarile cer solutii. Asa am creat Gala Excelentei in Mediere. Eveniment care speram ca-ti este deja familiar si care a creat in cei cinci ani incepand cu prima editie, o punte de incredere si de lunga durata intre mediatorii din tara si strainatate si mediul de business.

In fiecare an am cautat povestile de succes din domeniu si am trasat o identitate mai clara acestei profesii prin care rezolvam probleme reale in fiecare zi. Iar daca pana acum nu gaseai metode prin care sa-ti faci cunoscute rezultatele muncii tale, acum ai cadrul perfect sa o faci.

Astfel, Gala de Excelenta in Mediere, editia a VI-a, va premia si anul acesta prin concurs, cei mai de succes mediatori pentru activitatea lor. Evenimentul va avea loc la Cluj Napoca intre 27 si 29 septembrie si va veni cu cateva elemente noi de concept.

Te intrebi poate, de ce sa te inscrii in competitie?

Pentru ca:

  1. Nu te costa nimic. Inscrierea este GRATUITA!
  2. Ai dreptul sa te autonominalizezi. Da, daca tu nu-ti acorzi credit, cine s-o faca?
  3. Activitatea ta va fi recunoscuta intr-un cadru avizat, format din colegi din domeniu cat si oameni de afaceri care pot fi in cautare de solutii pentru problemele lor. Fii omul potrivit la locul potrivit!

Premiile care se vor acorda vor fi:

  • Premiul “Exclusiv Mediator”
  • Premiul “Mediatorul”- om de afaceri
  • Premiul „Stiloul mediatorului”
  • Premiul “Mediatorul Anului”
  • Premiul pentru “Initiativa in promovarea medierii”

Pe acest link gasesti detalii despre premii, regulamentul si conditiile de inscriere.

Juriul care va decerna premiile va fi format din colegi de breasla cu experienta si rezultate remarcabile in domeniu. Numele membrilor vor fi anuntate in viitorul apropiat.

In cadrul galei vor participa atat potentiali clienti in fata carora poti sa prezinti experienta ta in domeniu cat si invitati precum edilul orasului, Emil Boc, avocat Gabriel Biris si consulul onorific al Olandei, Wouter Reijers.

Inscrierile sunt deschise oficial AICI si iti ia doar cateva minute sa devii candidat/candidata la unul din premiile mentionate.

Participarea poate fi o oportunitate importanta de recunoastere si  crestere profesionala. Publicul caruia ne adresam are nevoie sa-i comunicam deschis rezultatele profesiei noastre si sa-l informam clar ce solutii eficiente putem aduce la masa medierii unui conflict.

Si pentru ca ne dorim sa ai toate informatiile despre acest eveniment care este de interes pentru tine, in perioada ce urmeaza vom reveni cu detalii despre gala atat pe e-mail si pe paginile noastre de social media.

Iti dorim succes in toate si asteptam sa te vedem pe lista de candidati la premii!

P.S. Nu toti colegii au adresa de email. Daca stii un coleg/ colega care ar vrea sa stie de aceasta oportunitate, da-i un SHARE informatiei. Hai sa ne sprijinim reciproc!

P.P.S Daca nu ai facut-o deja, da un LIKE paginii de FB aici.

Anca Stancu

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie