MediereNet®
ïn parteneriat cu
Rondocarton

Opiniile mediatorilor

"Actiunea este intradevar de amploare, denumirea ei evidentiaza la superlativ ceea ce isi doreste medierea ca profesie in Romania si sunt absolut sigur ca aceasta activitate isi va atinge scopul.

Mediatorii au nevoie de elite, la inceput ca si modele, mai apoi, prin experienta acumulata, seriozitate si corectitudine maxima ei insasi sa devina modele. Medierea este mult mai mult decat o alternativa la justitie. Medierea este sansa revenirii nationale, este mijlocul legal de readucere a armoniei intre oameni. Medierea este o arta, iar mediatorul trebuie sa devina un artist. Medierea este calea spre partea nevazuta a omului, iar mediatorul trebuie sa ajunga acolo. Numai asa aceasta profesie poate ocupa un loc aparte in mentalul colectiv al concetatenilor nostri.

Doresc din tot sufletul ca aceasta actiune de amploare, inspirat denumita "GALA", ce va reuni mediatorii din toata tara sa se bucure de succes."

Mihai Cardas, Falticeni

"Felicitari pentru actiunea intreprinsa. Astfel de initiative ne dau incredere, demonstrand unitatea mediatorilor si ne obliga in acelasi timp sa tratam cu maxima seriozitate aceasta profesie.

Pentru a reusi trebuie sa dam dovada de unitate, de intelepciune, sa renuntam la orgolii de orice fel, sa facem corp comun cu interesul national, sa ne promovam frumos si durabil, sa inspiram incredere, pe care sa o mentinem, intr-un cuvant, sa fim altceva decat ceea ce stiu deja cetatenii,raportandu-ne la alte profesii, sa fim sansa linistei lor interioare. Daca vom reusi sa facem acest lucru, locul pe podium este asigurat.

Inca o data felicitari! Daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie."

Elena Cardas, Falticeni