Politica de confidentialitate

 

Informatii personale

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca MediereNet.ro sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dvs. in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre noi in scopuri profesionale, de promovare si marketing;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre noi.

Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre noi. Ne declinam responsabilitatea pentru orice paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al neconfidentialitatii cu privire la folosirea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, newsletter etc. oferite de catre  MediereNet.ro.

Drepturile utilizatorilor site-ului

Drepturile persoanelor care utilizeaza serviciile medierenet.ro si care sunt rugate sa divulge date cu caracter personal pentru a putea accesa anumite servicii, sunt prevazute in Legea nr.677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii au urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Str.Eforie, nr.10,sc.A,ap.1, Medias, Jud Sibiu, cod 551094, Romania sau o cerere scrisa, in format electronic pe care o va expedia pe adresa de e-mail confidentialitate@medierenet.ro , selectand pentru mesajul trimis optiunea “Confirmare primire” (“Read receipt”). Modificarile solicitate vor fi solutionate, in ordinea primirii lor, intr-un termen rezonabil de cel mult 5 zile lucratoare de la data receptionarii de catre MediereNet.ro a cererii scrise a utilizatorului.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre MediereNet.ro.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Modificarea Politicii de Confidentialitate

MediereNet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment politica de confidentialitate a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorului, noua versiune urmand sa intre in vigoare la data publicarii ei pe site.

Cu toate acestea, atunci cand va aduce modificari esentiale prezentei politici, MediereNet.ro va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic (acestea vor fi incluse in newsletter).

Este insa obligatia utilizatorului de a verifica periodic Politica de Confidentialitate si a se asigura ca nu contravine propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze pe data folosirea site-ului.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat Politica de Confidentialitate.

Aceasta Politica de Confidentialitate este valabila incepand cu data de 1 iulie 2012

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesajul tau

Newsletter

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a fi la curent cu toate noutatile MediereNet!