Termeni si conditii de utilizare

 

ESTE NEVOIE SA CITITI SI SA ACCEPTATI IN TOTALITATE ACESTI TERMENI SI ACESTE CONDITII. CONTINUAREA VIZITARII ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ACCEPTATI SI CUNOASTETI TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZRE. SERVICIILE PE CARE LE FURNIZEAZA ACEST SITE SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU PERSOANELOR PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR PENTRU A UTILIZA ACEST WEB SITE.

Conditiile si termenii de utilizare sunt aplicabile site-ului www.medierenet.ro. Toate persoanele care viziteaza acest site vor trebui sa citeasca termenii si conditiile pe care ii prezentam in continuare, inainte de a accesa site-ul, si va trebui sa-i  accepte asa cum sunt, fara limitari sau rezerve. Ne rezervam dreptul de a modifica, schimba, de a adauga si/sau retrage o parte sau in totalitate termenii si conditiile sau de a corecta.

Utilizatorul confirma ca accepta termenii si conditiile site-ului in totalitate, ca le-a citit si inteles. Daca nu acceptati prezentii termeni si conditii, va rugam sa nu mai utilizati site-ul.

Drepturi de autor

Continutul acestui site, in intregimea lui- texte, imagini, date, programe, elemente de grafica web, simboluri, grafica, scripturi si alte date-, apartine detinatorului site-ului si este sub protectia legii dreptului de autor. Folosirea oricarui element dintre cele enumerate mai sus fara un acord prealabil din partea detinatorului de drept al site-ului, se pedepseste conform legislatiei in vigoare, cu urmatoarea exceptie:

  • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) articolele publicate . Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa:  www.medierenet.ro);
  • este permisa descarcarea si utilizarea modelelor de acte.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MediereNet.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Continutul site-ului poate fi modificat, reprodus, distribuit, transferat,copiat, republicat sau transmis sub orice forma, inclusiv sub forma electronica, DOAR CU PERMISIUNEA ANTERIOARA, IN FORMA SCRISA, A REPREZENTANTILOR NOSTRI.

Garantii si limite

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare,fra nici o alta garantie, atata timp cat este disponibil. MediereNet.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste materialele oferite, precum si acest site , inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru situatia in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice fel de motive: comerciale sau tehnice.

Ne rezervam dreptul sa schimbam, in orice moment, in totalitate sau in parte continutul informatiilor din site, fara a notifica in prealabil utilizatorii. Nu oferim nici un fel de garantie pentru conditiile de comunicare ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a laptopului sau computerului personal.

Ne rezervam dreptul de a desfiinta sau suspenda acest site fara nici o notificare prealabila a utilizatorilor. Acest site poate fi accesat de buna voie, utilizatorii asumandu-si in mod neconditionat si irevocabil responsabilitatea pentru accesarea site-ului medierenet.ro.

Conditii comerciale

Ne rezervam dreptul de a modifica datele din site, in orice moment, in functie de eventualele schimbari referitoare la serviciul oferit.

Obligatiile noastre

Noi, precum si furnizorii nostri nu ne asumam raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul nostru, al furnizorilor nostri sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

Excludem orice sugestie sau garantie ca:

  • serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
  • eventualele defecte vor fi corectate
  • serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

In nici o circumstanta nu putem fi responsabili pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Utilizare Improprie si Raspunderi

Utilizatorul este de acord sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

  • nu va copia,modifica, transmite, distribui, publica, afisa,  reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul/ serviciile noastre pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
  • nu va desfasura ,si nu va permite, activitatea de hacking sau cracking , sau a atacurilor de genul „negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu ne actioneze in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei site-ului www.medierenet.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de noi ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

Generalitati

Modificari ale acestor Termeni si Conditii

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.medierenet.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Forta Majora

Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatia in care va este imposibil sa va conformatii obligatiilor din acesti termeni si conditii, fie din pricina unor cauze aflate in afara controlului sau, care nu se limiteaza dar include actiunea sau inactiunea guvernului, conditii meteorologice nefavorabile, evenimente fortuite, actiunea sau inactiunea altor retele sau a altor autoritati competente, pentru care noi nu suntem responsabili.

Jurisdictie

Acest web site, mai putin site-urile tertilor catre cate exista link-uri, este controlat de catre detinator. Utilizatorul, prin accesarea site-ului, accepta existenta acestui contract si ca orice conflict legat de el este guvernat si interpretat in concordanta cu legea romaneasca, iar utilizatorul accepta sa se supuna jurisdictiei exclusive a Romaniei. Acest web site poate fi accesat de oriunde din lume, atat din Romania cat si de peste hotare. Nu oferim nici o asigurare ca ceea ce contine acest site se supune legilor altor tari in afara Romaniei- inclusiv legilor de proprietate intelectuala din alte tari-. Utilizatorul care acceseaza acest site din afara Romaniei o face pe riscul sau, el fiind singurul responsabil de respectarea legilor locului in care se afla.

Utilizatorul accepta aderarea la acesti Termeni si Conditii

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea Serviciului de catre Utilizator inseamna implicit acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Acesti Termeni si Conditii sunt valabili incepand cu data de 1 iulie 2012

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesajul tau

Newsletter

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a fi la curent cu toate noutatile MediereNet!