Comunitatea mediatorilor: Elena Bustea

 

Profil de mediator

Date profesionale Date de contact
Cabinet de Mediator „Bustea Elena”
Sediul profesional: Bdul Dacia Nr. 29 Ap.2, Sector 1, București
Pregatire în mediere: Fundaţia pentru Schimbări Democratice
Organizaţii în care este membru: Asociaţia “Centrul avocaţilor mediatori”, Uniunea Naţională a Mediatorilor din România
Telefon:0722.211.115
Fax: 021.212.21.21
Email:office@busteasiasociatii.ro
Adresa web: www.busteasiasociatii.ro
logo-CAM

Despre mediatorul Elena Bustea

Avocat dr. Elena Bustea, mediator autorizat din anul 2008, exercit profesia în cadrul Cabinetului de mediator “Elena Bustea”.

Am urmat cursurile de mediere organizate de Centrul de Mediere şi Arbitraj Bucureşti în asociere cu Forumul Mondial al Centrelor de Mediere din cadrul Uniunii Internaţionale a Avocaţilor şi cu sprijinul Black Sea Countries Bar Association în perioada ianuarie-martie, noiembrie 2007, avându-l ca trainer pe dnul Thierry Garby, preşedinte al Forumului Mondial al Centrelor de Mediere, şi dnul Sylvie Adijes, avocat şi mediator.

Sunt membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei “Centrul avocaţilor mediatori”, vice-preşedinte al Uniunii Naţionale a Mediatorilor din Romania (UNMR), formator definitiv şi colaborator al şcolii de formare “Medierea.ro”. Susţin organizarea de cursuri de formare de mediator din toate categoriile socio-profesionale în colaborare cu Şcoala de formare “Medierea.ro”.

Deoarece cred în instituţia medierii sunt un susţinator consecvent al promovării şi implementării medierii ca soluţie alternativă la justiţie, participant activ la acţiunile de promovare şi implemetare a medierii ca profesie liberală, militant al conştientizării justiţiabililor că medierea este alternativă la justiţie prin economisire de timp, bani, garantând părţilor confidenţialitate absolută.

Prin calitatea de preşedinte ales al Comitetului Naţional al Uniunii Internaţionale a Avocaţilor (Paris-Franta) pentru Romania particip în mod activ la secţiunea “Mediere” din cadrul temelor organizate de U.I.A. Importanţa medierii ca profesie liberală este atent percepută de U.I.A prin organizarea la Congresul din 2013, care s-a ţinut la Macao-China, a Sectiunii “Mediere si Insolventa”. Activitatea în calitate de mediator, este reflectată atât ca practician prin instrumentarea cazurilor de mediere cât si prin luările de cuvânt, poziţie şi atitudine în cadrul conferinţelor, seminariilor şi congreselor organizate pentru promovarea medierii.

Pentru activitatea in slujba Medierii ca instituţie cât şi pentru contribuţia la elaborarea modificarilor Legii nr.192/2006 am fost distinsă cu “Diploma de excelenţă” în cadrul Galei Excelenţei în Mediere din 2013 – Cluj Napoca.

Citeste articolele mediatorului Elena Bustea

 

Recomanda mediatorul


Contacteaza mediatorul

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Introduceti numele mediatorului pe care doriti sa il contactati

Adaugati aici mesajul dumneavoastra

Doriti sa fiti contactat prin telefon?

Introduceti aici numarul de telefon (optional)

Pastreaza legatura cu Comunitatea MediereNet

Introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru a fi printre primii care afla noutatile din Comunitatea MediereNet!