Elena Bustea, Presedinta Centrului Avocatilor Mediatori: In profesia de mediator toti au facut pionierat

 

Elena Bustea, presedinta Centrului Avocatilor Mediatori, a declarat in cadrul Galei  Excelentei in Mediere, organizata la Claj-Napoca, vineri 27 septembrie, ca orice prilej care aduna la un loc mediatorii este un moment benefic, deoarece la aceste intalniri, mediatorii pot discuta despre problemele lor.

Elena BusteaExistenta unui corp profesional, care sa aduca respectul si aprecierea celor care au nevoie de mediatori, a fost un alt punct, pe care Elena Bustea l-a trecut in revista.

Incercand sa dea o definitie a mediatorului, presedinta Centrului Avocatilor Mediatori, a afirmat ca: „Mediatorul trebuie sa fie o persoana amiabila, decenta, eleganta, cultivanta si cu stiinta de carte, care sa reprezinte acea profesie fara de care nu va putea exista pe viitor aceasta lume a nevoilor, a solutionarii nevoilor.”

Elena Bustea a multumit celor care au fost de la inceput in aceasta meserie, celor care au facut pionierat si care s-au zbatut pentru aceasta profesie, iar in opinia ei, cea care a luptat cel mai mult este Alina Gorghiu.

Elena Bustea  a colaborat indeaproape cu ceilalti membri ai asociatiei la elaborarea modificarilor Legii 192/2006 si este presedinta Centrului Avocatilor Mediatori.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie