Partenerii Galei Excelentei in Mediere 2015

 

Implicarea si sustinerea continua a proiectului „Gala Excelentei in Mediere” de catre Consiliul Judetean Cluj inca de la prima editie este o dovada a atentiei acordate medierii si recunoasterea importantei acestei alternative de solutionare a conflictelor. Co-finantator al Galei Excelentei in Mediere 2014, Consiliul Judetean Cluj este alaturi de mediatori si la editia a treia a evenimentului mediatorilor.

Gala Excelentei in Mediere

Gala Excelentei in Mediere

Pentru prima data, la aceasta editie, partenerilor institutii publice li se alatura Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca.

Institutul Roman de Evaluare si Strategie sustine si in acest an Gala Excelentei in Mediere. Va reamintim faptul ca IRES a realizat primul sondaj oficial cu privire la percetia romanilor despre mediere si mediatori, ale carui rezultate au fost publicate in prima editie a Anuarului Mediatorilor.
Multumim pentru atentia acordata medierii si mediatorilor.

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca este alaturi de echipa evenimentului din 2015, atat in ce priveste Gala Excelentei in Mediere, cat si in organizarea Conferintei profesionale cu tema „Medierea in Romania. Abordare nationala versus abordare europeana” ce va avea loc in data de 28 februarie a.c.

Evenimentul are din nou sustinerea a doua dintre cele mai importante publicatii online cu profil juridic: Avocatnet.ro si Juridice.ro, precum si suportul unei edituri de carte juridica si economica de renume in Romania: Editura C.H. Beck.

CEC Bank, prima institutie financiara partenera a Galei Excelentei in Mediere, va fi reprezentata si prezentata in cadrul evenimentului de catre Mirela Iovu, Vicepresedintele CEC Bank.

Libra Bank, prima banca din Romania care a oferit produse speciale pentru mediatori, este partenera a Galei Excelentei in Mediere.

Mass-media nationala, prin Romania Libera, precum si cea locala, prin Napoca FM sustin promovarea evenimentului si, in acest fel, a profesiei de mediator din tara noastra.

Multumim totodata asociatiilor profesionale, Comunitatii Profesiilor Liberale, precum si ARPCC, Brodante si Madina Murat care ne-au acordat sprijinul lor, demonstrand astfel ca medierea poate fi cunoscuta, printr-o colaborare permanenta.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie