Iacob Anca: „vom incerca sa ajungem la un consens cu ceilalti membri ai Consiliului, se schimba atunci discursul”

 

Redactor MediereNet.ro: Considerati ca ati meritat voturile mediatorilor?

anca-iacobIacob Anca: „Daca m-au votat si le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine, inseamna ca le-am meritat si de-acum incolo o sa am grija sa nu dezamagesc pe nimeni si reactia colegilor mei va fi un barometru pentru mine si pentru munca pe care o voi avea de-acum incolo.”

Redactor MediereNet.ro: Credeti ca este necesar un audit al activitatii de pana acum a Consiliului de Mediere?

Iacob Anca: „Sigur ca da. Este un nou inceput si trebuie sa cunoastem situatia anterioara.”

Redactor MediereNet.ro: Ce parere aveti despre modul in care au fost organizate aceste alegeri?

Iacob Anca: „Cu plusuri si minusuri. Va fi un semnal pentru viitoarele alegeri, sa organizam mult mai bine viitoarele alegeri”.

Redactor MediereNet.ro: Cunoscand actuala componenta a Consiliului de Mediere, considerati ca va veti putea duce la indeplinire programul propus ca si candidat?

Iacob Anca: „Vom incerca. Cand am pornit in aceasta cursa, noi echipa UCMR, ne bazam pe activitatea si pe suportul si pe efortul tuturor colegilor nostri din echipa. Acum, pentru ca nu avem majoritate vom incerca si cu siguranta vom reusi sa implementam proiectele pe care ni le-am propus, pentru ca votul colegilor nostri ne-a fost acordat cu cea mai mare incredere si ne vom tine de cuvant. Vom incerca sa ajungem la un consens cu ceilalti membri ai Consiliului, se schimba atunci discursul, si cu siguranta vom reusi pentru ca cu totii, toti membrii Consiliului isi doresc o schimbare si doresc sa faca bine profesiei noastre.”

Redactor MediereNet.ro: Ce aveti de gand sa faceti in perioada imediat urmatoare, in calitatea de membru ales in Consiliul de Mediere?

Iacob Anca: „In perioada imediat urmatoare, voi propune si eu, alaturi de colegii mei ceea ce am planificat si anume implementarea urmatoarelor proiecte: in primul rand transmiterea in direct a sedintelor Consiliului de Mediere. Este ceea ce am propus colegilor si nu ne vom dezice de acest lucru. Este nevoie de o mai mare transparenta in activitatea Consiliului si de ce nu, colegii nostri care vor vedea ceea ce se intampla in sedintele de Consiliu poate vor avea si alte idei si vor face si alte propuneri, care vor veni in sprijinul activitatii noastre. Un al doilea punct pe care il vom propune: eliminarea obligativitatii apartanentei la o asociatie profesionala si un al treilea: organizarea in terioriu a corpului profesional pe judete. Organizarea corpului profesional, de altfel, se afla in proiectele tuturor membrilor alesi, deci cu siguranta vom gasi puncte comune si se va implementa acest obiectiv al nostru.”

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie