Firma de avocatura Schoenherr a fost desemnata „Firma de avocatura Sud-Est Europeana a anului 2015″

 

Firma de avocatura Schoenherr a castigat prestigiosul premiu „Firma de avocatura Sud-Est Europeana a anului 2015″, distinctie acordata de catre publicatia internationala de specialitate Chambers and Partners. Premierea a avut loc vineri, 24 aprilie 2015, la Hotel Okura din Amsterdam.

Schoenherr casa de avocatura„Avocatii nostri din Europa de Sud-Est au oferit pe parcursul anului trecut consultanta juridica clientilor din regiune in cele mai importante tranzactii de restructurari si arbitaj. Premiul este o recunoastere a eforturilor depuse de catre avocatii nostri pentru clientii Schoenherr din intreaga regiune,” a declarat Christoph Lindinger, managing partner al Schoenherr.

Leader recunoscut in piata juridica din Europa de Sud-Est

In Europa de Sud-Est, portofoliul Schoenherr in 2014 si 2015 include tranzactii complexe cum ar fi: restructurarea grupului sloven de retail Mercator Group, in valoare de aprox. 1 miliard de Euro; vanzarea retelei din Europa de Sud-Est a fostei banci Hypo-Alpe-Adria-Bank International catre firma de private equity Advent International si EBRD; privatizarea aeroportului principal din Liubliana, Slovenia, prin vanzarea pachetului majoritar catre Fraport; achizitionarea Volksbank Romania de catre Banca Transilvania; restructurarea si vanzarea brandurilor de top Imlek, Knjaz Milos si Bambi din Serbia; vanzarea pachetului majoritar a Pivovarna Laško, cea mai mare fabrica de bere din Slovenia catre Heineken.

Schoenherr este prezenta in Europa de Sud-Est prin birourile din Belgrad, Bucuresti, Liubliana, Sofia si Zagreb. Firma opereaza prin birouri in cooperare si in pietele din Albania, Bosnia-Hertegovina, Macedonia si Muntenegru. Numarul avocatilor din birourile din Europa de Sud-Est reprezinta impreuna aprox. 45% din numarul total de 325 de avocati ai Schoenherr. In plus, Romania reprezinta primul loc pe harta Europei Centrale si de Est unde Schoenherr si-a inceput activitatea in 1996. Astazi, biroul din Romania este al doilea ca marime in reteaua Schoenherr, retea care in prezent numara 13 birouri. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie