Farmec are venituri in crestere cu 12,4% fata de 2011

 

Farmec Cluj-Napoca a înregistrat venituri de 72,5 milioane de lei în primele sapte luni ale anului, în crestere cu 12,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul lansarii de noi game de produse si al unor proiecte speciale cu mare priza la public, a anuntat ieri compania, într-un comunicat de presa.

Astfel, unul dintre vectorii care au contribuit la cresterea vânzarilor l-a constituit lansarea în prima parte a acestui an a noii game
De asemenea, la începutul verii, Farmec în calitate de sponsor oficial al Comitetului Olimpic Român la Jocurile Olimpice de la Londra, a continuat actiunea de sustinere financiara si a lansat o ampla campanie  sub deviza „Aur, Argint si un Bronz Perfect”  în cadrul careia a donat un procent din vânzarile generate de Gerovital Sun.

„Rezultatele primelor sapte luni ale anului reprezinta o confirmare a calitatii produselor românesti, cu un raport corect calitate-pret, produse inspirate din nevoile reale ale consumatorilor nostri. Este una dintre cele mai bune demonstratii ca cercetarea româneasca poate produce bani”, a declarat Mircea Turdean, directorul general al Farmec SA Cluj-Napoca.

Andreea Stoica, Curierul National

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie