MediereNet.ro® si Muzeul Gazelor din Medias organizeaza o masa rotunda cu tema: Efectele modificarilor legislative in materia medierii

 

Publicatia on-line a mediatorilor din Romania, MediereNet.ro® organizeaza impreuna cu Muzeul Gazelor Medias, o masa rotunda cu tema: „Efectele modificarilor legislative in materia medierii, de la 1 august 2013. Reducerea cu 50% a taxelor de timbru pentru conflictele solutionate prin mediere„.

Casa Gazelor Naturale_LOGOEvenimentul va avea loc sambata, 17 august 2013, intre orele 10-14, la Muzeul Gazelor, str. Soseaua Sibiului nr.5, Medias, jud.Sibiu.

Sunt invitati sa participe la eveniment:

Zeno Sustac – vicepresedinte al Consiliului de Mediere,

Cristi Danilet – judecator si membru CSM,

Anca Lucia Stancu – mediator si managerul publicatiei on-line MediereNet.ro,

Aurel Codoban – specialist in comunicare si profesor la Universitatea Babes-Bolyai,

Calin Oancea- mediator

Claudia Goage- mediator

Gabriela Calbureanu- GEMME Romania/Romgaz

Subiectele propuse sunt  de interes public si fac referire la modificarile in materia taxelor de timbru judiciar, informarea prealabila gratuita cu privire la mediere si avantajele acesteia, precum si noile aspecte ale Legii 214/2013, referitoare la persoanele abilitate sa faca informarea prealabila.

Scopul intalnirii este de a disemina in randul romanilor informatii de interes general cu privire la mediere, de a promova medierea in cadrul societatii romanesti ca metoda alternativa de solutionare a disputelor, precum si de a prezenta beneficiile pe care le aduce apelarea la mediere atat celor care au un conflict, cat si intregii societati.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie