Conferinta „Legea 115/2012 – Medierea in afaceri”

 

Asociatia „O Sansa Pentru Viitor”, Institutul International de Mediere, Asociatia Centrul Avocatilor Mediatori si Editura Universul Juridic organizeaza conferinta “Legea 115/2012 – Medierea în afaceri”, care va avea loc miercuri, 4 septembrie, la Institutul Bancar Român, Str. Negru Voda nr. 3, Sector 3, Bucuresti, începând cu ora 16:00.

medierea in afaceri conferintaNoul Cod de procedura civila si modificarile aduse Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator prin Legea 115/2012, O.U.G. 90/2012, O.U.G 4/2013 si Legea 214/2013 de aprobare a O.U.G. 4/2013  reprezinta o oportunitate de solutionare alternativa  a conflictelor aparute în mediul de afaceri, totodata conducând la pastrarea relatiilor comerciale dintre parti. Evenimentul este destinat  atât oamenilor de afaceri, mediatorilor, avocatilor, notarilor, executorilor judecatoresti, cât si justitiabililor care vor analiza cauzele si efectele conflictelor în relatiile de afaceri, precum si  metodele de solutionare alternativa a conflictelor.

La eveniment vor participa mediatori, reprezentanti ai legislativului, executivului,  ai ONG-urilor de profil, oameni de afaceri, reprezentanti ai Corpului Diplomatic, ai Camerelor de Comert bilaterale si ai asociatiilor de afaceri, functionari publici, reprezentanti ai patronatelor si sindicatelor din România, avocati, magistrati, notari, arbitri, executori judecatoresti, reprezentanti ai mediului bancar, cadre universitare, studenti, precum si alte persoane interesate de subiect. Confirmarea participarii se va face cel târziu pâna pe data de 03.09.2013. Pentru informatii suplimentare si confirmarea participarii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@ospv.ro sau la numarul de telefon 021.319.29.57.

Partener media: MediereNet.ro

sansapentruviitor.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie