Avocatnet.ro – Primul site juridic care a creat o sectiune pentru mediere si mediatori

 

Avocatnet.ro a fost reprezentat la Gala de Excelenta in Mediere de Mihaela Bogiu, general manager al site-ului, care a vorbit despre datele statistice ale site-ului. In timp, Avocatnet.ro s-a transformat dintr-un site de specialitate intr-unul al tuturor specializarilor, constatandu-se ca numarul avocatilor care acceseaza acest site este tot mai mic.

MIhaela Bogiu, Avocatnet.ro

MIhaela Bogiu, Avocatnet.ro

Audienta site-ului este formata din  specialisti, juristi, din avocati, din mediatori, din oameni obisnuiti. Ganditi-va ca suntem accesati aproximativ un milion de oameni, si aceia nu pot fi toti avocati, pentru ca in Romania nu sunt un milion de avocati” a spus Mihaela Bogiu.

In final, Mihaela Bogiu, a invitat mediatorii pe site cu articole despre mediere: „Avocatnet.ro este un site al tuturor specialistilor si cred ca acolo o sa gasiti raspunsuri si articole interesante despre toate subiectele de zi cu zi, pentru ca asta e munca noastra: sa oferim raspunsuri. Va invit pe site cu articole despre mediere care sa ajute toti mediatorii din Romania si nu numai.” a conchis Mihaela Bogiu.

Avocatnet.ro este cel mai bine cotat site juridic. A fost partener media al Galei Excelentei in Mediere, si este primul site juridic care a creat o sectiune pentru mediere si mediatori.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie