Mediatorul Vasile Vargan, presedintele Asociatiei Mediatorilor din Bucovina Suceava se ofera sa medieze gratuit conflictul dintre Victor Ponta si Crin Antonescu

 

Mediatorul Vargan Vasile, presedintele Asociatiei Mediatorilor din Bucovina Suceava, licentiat in stiinte juridice si politice, avand bogata experienta juridica si in administratie, se ofera sa medieze cu alti colegi mediatori, conflictul privind criza guvernamentala, dintre primul ministru Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, copresedinti USL, pentru bunul mers al Romaniei.

Vasile Vargan,presedintele Asociatiei Mediatorilor din Bucovina Suceava

Vasile Vargan,presedintele Asociatiei Mediatorilor din Bucovina Suceava

„Daca unii s-au dus pe la ambasade, ca la inalta poarta, pentru a primi sfaturi, ca mediator, ca bun roman, ma ofer sa mediez acest conflict-disputa, la varf de putere. Consider ca propunerea este realizabila si pertinenta, se poate efectua la TV 1 iar medierea o voi face gratuit.” spune mediatorul Vargan Vasile.

 

Asociatia Mediatorilor Bucovina Suceva

 

 

Acest articol reprezinta opinia personala exclusiva  a autorului. MediereNet.ro nu îsi asuma reponsabilitatea pentru continutul acestui articol.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie